PROJEKTEK

Platán Garden

Balatonbogláron, a volt Família Hotel helyén épült a Platán Garden Balaton társasház, mely közigazgatásilag Balatonboglár első ingatlana és közvetlenül a vízparton helyezkedik el.
A tóhoz közeli fekvésnek köszönhetően a lakások többsége örökpanorámával rendelkezik. Az épület földszint plusz három emelet és egy penthouse szintből majd. Összesen 47 lakás kerül kialakításra, méreteik az egyszobástól a három hálószobásig terjednek. Az apartmanok tervezésekor gondosan ügyeltünk arra, hogy jó beosztású, élhető tereket alkossunk, továbbá az ingatlanok újdonsült tulajdonosai minőségi berendezéssel, bútorozva vehessék át új lakásaikat.

A belsőépítészetileg kétféle stílusban kialakított lakásokra kellemes hangulat, letisztultság és természetes pasztellszínek lesznek jellemzőek. Az alkalmazott formavilágot tekintve a vintage és a modern elemek finom összhangja valósult meg. Minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély, ami lehetőséget teremt a nyáresti szabadtéri, mégis meghitt időtöltésre.

A társasházban a hűtés-fűtést hőszivattyúk biztosítják, a használati melegvizet minden lakásban okos bojlerek állítják elő. Az ingatlan teljes területén wifi elérhetőség kerül kiépítésre a lakók számára, hogy a lakástól a vízpartig mindenütt elérhető legyen a megbízható lefedettség.