A CÉGCSOPORTRÓL

A minőséget képviseljük.
Mindenek felett.

Munkáink során a legmagasabb szakmai színvonalat képviseljük,
számos óriásberuházás megvalósításában vettünk már részt.

Küldetésünk és feladatunk, hogy kiemelkedő minőségű, maradandó
és jövőálló értéket teremtsünk az épített környezet terén, mely
egyaránt megfelel az élhetőség-használhatóság, modernség és
fenntarthatóság legmagasabb szintű követelményeinek.
Fejlesztéseinkkel és termékeinkkel a vásárlóink és az általunk épített
építmények használóinak mindennapi igényeit célozzuk kiszolgálni a gyakorlati használhatóság, az esztétikum, és környezeti fenntarthatóság metszetében.

 

Ágazataink

https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/04/light_B-small.svg

A CÉGCSOPORTRÓL

ÁGAZATAINK

Cégcsoportunk olyan komplex és széleskörű építőipari
és ingatlanszakmai megoldásokat kínál, amely
hazánkban egyedülálló módon a teljes
ingatlanfejlesztési-építőipariértékláncot lefedi,
az alapanyag-gyártástól, az ingatlanfejlesztésen
és kivitelezésen keresztül az értékesítésig és üzemeltetésig.

ÁGAZATAINK

A CÉGCSOPORTRÓL

LEÁNYVÁLLALATAINK

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat birtokában, a magyar tulajdonú Bayer Construct Közép-Európa egyik meghatározó építőipari és ingatlanfejlesztő vállalatcsoportja, amely tevekénységével hazánkban egyedülálló módon a teljes ingatlanfejlesztési-építőipari értékláncot lefedi.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A vállalatcsoport legújabb tagvállalatának feladata komplex ingatlanfejlesztési projektek előkészítése és megvalósítása. Célunk, hogy maradandó építészeti értéket teremtsünk a lehető legmagasabb színvonalon, legyen szó otthonteremtésről, iroda- vagy ipari ingatlan építésről, komplex városfejlesztésről vagy értékmegőrzésről. A cég portfoliójában számos gigaberuházás és komplex, multifunkciós fejlesztés valósul meg.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A cégcsoport modern gépparkkal és a legújabb technológiával rendelkező betonacél feldolgozó vállalata, amely cca. 4000-4500 tonna/hó gyártókapacitásával a teljes cégcsoport és egyéb külső megrendelők szerkezetépítését is ellátja, legyártva az ahhoz szükséges hajlított betonacélt, illetve az egyedi méretű hegesztett hálókat. A többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaknak és az alkalmazott csúcstechnológiának köszönhetően a 6500 négyzetméteres kéthajós csarnokában a Bay-Iron a megrendelőket 5 munkanapon belül szolgálja ki precízen méretre vágott, hajlított armatúrákkal.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A több, mint 20 éve alapított BARNES Csoport a nemzetközi luxus ingatlanpiac egyik legjelentősebb szereplője. A 2018 óta működő Barnes Hungary a prémium ingatlanokat építő Bayer Construct fejlesztésében megépült ingatlanok értékesítését és komplett marketingkommunikációját végzi. Emellett a vállalat hagyományos ingatlanközvetítői és ingatlantanácsadói feladatokat lát el.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A Viastein Kft. technológiai fejlettségét tekintve Európában egyedülálló térkőgyára 2017-ben kezdte meg működését a biharkeresztesi Ipari Parkban. A csúcstechnológiás gépsorokkal felszerelt, 1000 négyzetméteres gyárban előállított burkolatokat a magyar és a román piacon értékesíti, a térkövek és a kültéri burkolatok prémiumszegmensét megcélozva. A cég piacvezető pozícióját folyamatos fejlesztésekkel erősíti: a német gépgyártó partnercégük újabb nemesítő gépsorokat telepít, és újabb modern technológiákat fejleszt, melyeket a Viastein üzeme is átvesz.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A 2017-ben megalapított Lifthold Kft. a cégcsoport saját építkezéseit kiszolgáló toronydarukat, mixerkocsikat és betonpumpákat üzemelteti. A vállalat 10 darab saját toronydaruval indult el, de idén újabb tíz beszerzése van folyamatban, a cégcsoport filozófiájának megfelelően a legjobb minőséget megvásárolva. A toronydaruk mellett 20 db saját mixerkocsi és 2 db betonpumpa segíti a cégcsoport hatékony munkavégzését.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A cégcsoport gépjármű flottakezelő társasága, személyautó és brigádbusz parkkal rendelkezik. Kiváló minőségű Toyota, Mercedes és márkákkal dolgozik.

LEÁNYVÁLLALATAINK

Az S.C. Viastein S.R.L. európai szintű térkőgyár, ahol korszerű automatizált gépek segítségével kiváló minőségű térkő, útszegély és zsalutégla gyártása folyik. A vállalkozás telephelyén, a Kovászna megyei Kökös településen gyártott termékeket főként a romániai piacon értékesítjük.

LEÁNYVÁLLALATAINK

Az S.C. Viarock S.R.L fő tevékenysége a kavics- és homokkitermelés. Célpiaca a Brassó és Kovászna megyei betongyárak, valamint a mély- és magasépítő építőipari cégek.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A Gyergyói Hoki Klub (GYHK) 2018 tavaszán született meg, azért, hogy a 70 éves tradíció, a Gyergyói-medencében élők nemzeti sportja, olyan szintre emelkedjen, amire itthon és szerte a világban minden magyar büszke lehet. A magyar és román elsőosztályban is szereplő klub működésében vállaltcsoportunk főszerepet vállal, hiszen a hoki ugyanúgy szenvedélyünk, mint maga az építés. A 2019–2020-as év a gyergyói jégkorong legsikeresebb éve volt: a csapatnak először sikerült bejutni az Erste Liga legjobb négy csapata közé, végül bronzérmet szerezve, illetve a romániai bajnokságban is egyike voltak a végső győzelemre esélyes együtteseknek.

LEÁNYVÁLLALATAINK

Az érdi Kárpáti Farkasok jégkorong utánpótlás nevelő egyesület vállalatcsoportunk sport melletti elkötelezettségének egyik legfontosabb pillére. A sportegyesület legfontosabb célja a stabil utánpótlásbázis kiépítése, de a hosszabb távú célok között nemzetközi utánpótlástornák szervezése is szerepel. A Kárpáti Farkasok hazánk egyik legfiatalabb jégkorongklubja, de máris a sportág legmodernebb utánpótlás-nevelő központjává nőtte ki magát: néhány év alatt az igazolt "kisfarkasok" száma 140 fölé emelkedett. A csapat esetében alapérték a nyertes szemlélet. Céljuk, hogy megmutassák, a magyar gyerekek ugyanolyan adottságokkal bírnak, mint a riválisok, és megfelelő képzéssel felnőtt korukban meg tudják verni a legnagyobb hokinemzetek csapatait is.