A CÉGCSOPORTRÓL

A minőséget képviseljük.
Mindenek felett.

Munkáink során a legmagasabb szakmai színvonalat képviseljük,
számos óriásberuházás megvalósításában vettünk már részt.

Küldetésünk és feladatunk, hogy kiemelkedő minőségű, maradandó
és jövőálló értéket teremtsünk az épített környezet terén, mely
egyaránt megfelel az élhetőség-használhatóság, modernség és
fenntarthatóság legmagasabb szintű követelményeinek.
Fejlesztéseinkkel és termékeinkkel a vásárlóink és az általunk épített
építmények használóinak mindennapi igényeit célozzuk kiszolgálni a gyakorlati használhatóság, az esztétikum, és környezeti fenntarthatóság metszetében.

 

Divíziók

https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/04/light_B-small.svg

A CÉGCSOPORTRÓL

Divíziók

Cégcsoportunk olyan komplex és széleskörű építőipari
és ingatlanszakmai megoldásokat kínál, amely
hazánkban egyedülálló módon a teljes
ingatlanfejlesztési-építőipariértékláncot lefedi,
az alapanyag-gyártástól, az ingatlanfejlesztésen
és kivitelezésen keresztül az értékesítésig és üzemeltetésig.

Divíziók

A CÉGCSOPORTRÓL

LEÁNYVÁLLALATAINK

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat birtokában, a magyar tulajdonú Bayer Construct Közép-Európa egyik meghatározó építőipari és ingatlanfejlesztő vállalatcsoportja, amely tevekénységével hazánkban egyedülálló módon a teljes ingatlanfejlesztési-építőipari értékláncot lefedi.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A vállalatcsoport legújabb tagvállalatának feladata komplex ingatlanfejlesztési projektek előkészítése és megvalósítása. Célunk, hogy maradandó építészeti értéket teremtsünk a lehető legmagasabb színvonalon, legyen szó otthonteremtésről, iroda- vagy ipari ingatlan építésről, komplex városfejlesztésről vagy értékmegőrzésről. A cég portfoliójában számos gigaberuházás és komplex, multifunkciós fejlesztés valósul meg.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A cégcsoport modern gépparkkal és a legújabb technológiával rendelkező betonacél feldolgozó vállalata, amely cca. 4000-4500 tonna/hó gyártókapacitásával a teljes cégcsoport és egyéb külső megrendelők szerkezetépítését is ellátja, legyártva az ahhoz szükséges hajlított betonacélt, illetve az egyedi méretű hegesztett hálókat. A többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaknak és az alkalmazott csúcstechnológiának köszönhetően a 6500 négyzetméteres kéthajós csarnokában a Bay-Iron a megrendelőket 5 munkanapon belül szolgálja ki precízen méretre vágott, hajlított armatúrákkal.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A több, mint 20 éve alapított BARNES Csoport a nemzetközi luxus ingatlanpiac egyik legjelentősebb szereplője. A 2018 óta működő Barnes Hungary a prémium ingatlanokat építő Bayer Construct fejlesztésében megépült ingatlanok értékesítését és komplett marketingkommunikációját végzi. Emellett a vállalat hagyományos ingatlanközvetítői és ingatlantanácsadói feladatokat lát el.

LEÁNYVÁLLALATAINK

LEÁNYVÁLLALATAINK

A 2017-ben megalapított Lifthold Kft. a cégcsoport saját építkezéseit kiszolgáló toronydarukat, mixerkocsikat és betonpumpákat üzemelteti. A vállalat 10 darab saját toronydaruval indult el, de idén újabb tíz beszerzése van folyamatban, a cégcsoport filozófiájának megfelelően a legjobb minőséget megvásárolva. A toronydaruk mellett 20 db saját mixerkocsi és 2 db betonpumpa segíti a cégcsoport hatékony munkavégzését.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A cégcsoport gépjármű flottakezelő társasága, személyautó és brigádbusz parkkal rendelkezik. Kiváló minőségű Toyota, Mercedes és márkákkal dolgozik.

LEÁNYVÁLLALATAINK

LEÁNYVÁLLALATAINK

Az S.C. Viarock S.R.L fő tevékenysége a kavics- és homokkitermelés. Célpiaca a Brassó és Kovászna megyei betongyárak, valamint a mély- és magasépítő építőipari cégek.

LEÁNYVÁLLALATAINK

A Gyergyói Hoki Klub (GYHK) 2018 tavaszán született meg, azért, hogy a 70 éves tradíció, a Gyergyói-medencében élők nemzeti sportja, olyan szintre emelkedjen, amire itthon és szerte a világban minden magyar büszke lehet. A magyar és román elsőosztályban is szereplő klub működésében vállaltcsoportunk főszerepet vállal, hiszen a hoki ugyanúgy szenvedélyünk, mint maga az építés. A 2019–2020-as év a gyergyói jégkorong legsikeresebb éve volt: a csapatnak először sikerült bejutni az Erste Liga legjobb négy csapata közé, végül bronzérmet szerezve, illetve a romániai bajnokságban is egyike voltak a végső győzelemre esélyes együtteseknek.

LEÁNYVÁLLALATAINK

Az érdi Kárpáti Farkasok jégkorong utánpótlás nevelő egyesület vállalatcsoportunk sport melletti elkötelezettségének egyik legfontosabb pillére. A sportegyesület legfontosabb célja a stabil utánpótlásbázis kiépítése, de a hosszabb távú célok között nemzetközi utánpótlástornák szervezése is szerepel. A Kárpáti Farkasok hazánk egyik legfiatalabb jégkorongklubja, de máris a sportág legmodernebb utánpótlás-nevelő központjává nőtte ki magát: néhány év alatt az igazolt "kisfarkasok" száma 140 fölé emelkedett. A csapat esetében alapérték a nyertes szemlélet. Céljuk, hogy megmutassák, a magyar gyerekek ugyanolyan adottságokkal bírnak, mint a riválisok, és megfelelő képzéssel felnőtt korukban meg tudják verni a legnagyobb hokinemzetek csapatait is.