https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/05/bayer_logo_white_bg-min.png

SAJTÓSZOBA

2024.06.25. Bayer Construct

Több mint 600 lakást ad át idén nyáron egy budapesti ingatlanfejlesztő

https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2024/06/HD_240320_NM-0266-scaled.jpg

Több mint 600 lakást ad át idén nyáron két projektjében a Bayer Construct és a Bayer Property. A zuglói Zenit Residence by Bayer 168, az újbudai Elite Park pedig 464 lakással bővíti majd a budapesti állományt – derült ki a társaság sajtóeseményén.

A Zuglói Zenit Residence projekt egy új városrészi ingatlanfejlesztés része, amely keretében 168 új lakást adnak át. A lakások energiahatékonyságát a geotermikus energia biztosítja, ez az alapja a fűtési és melegvíz előállító rendszernek. A lakások árazásáról Balla Ákos, a Bayer Property értékesítési igazgatója elmondta, hogy 30 lakást a nyári hónapokban a korábbi árszintnél alacsonyabban, 1,2 millió forintos négyzetméteráron kínálnak eladásra.

A komplexum egyébként a Zugló Városközpont nevű óriásprojekt része, melyben mintegy 150 ezer négyzetméternyi irodaterület és 11 ezer négyzetméternyi kiskereskedelmi terület épül. Ahogy korábban írtuk, ezeket az állam 244 milliárd forintért vásárolta meg, hogy ott állami intézményeknek adjon helyet.

A másik átadás előtt álló projekt az Újbudai Elite Park, ahol még idén nyáron 464 új lakást vehetnek birtokba a vevők. A projekt keretében két, földszint + 9 emeletes épület kivitelezése egyszerre valósult meg a Budafoki út és a Barázda utca közötti telken. A lakások A+ energetikai besorolásúak, és a még elérhető lakásokat itt jellemzően 1,3-1,4 millió forintos négyzetméteráron kínálják.