https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/05/bayer_logo_white_bg-min.png

SAJTÓSZOBA

2022.03.25. Bayer Construct

Grandiózus társasház épül a Népliget közelében

https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2022/04/grand.jpeg

Új társasház épül Budapest X. kerületében, a Népliget közelében. Az Üllői úttal párhuzamos mellékutcában megvalósuló, 298 lakásos Balance Garden lakópark kivitelezési munkálatait a Bayer Construct vállalatcsoport végzi.

Megkezdődtek a Népliget közelében megvalósuló 298 lakásos Balance Garden lakópark kivitelezési munkálatai. A három lépcsőházas, 7 emeletes társasház a tervek szerint 2023 harmadik negyedévére készül el.

ÉPÍTŐIPAR 2022A hazai lakásépítésekről kiemelten beszélnek majd a szakértők az április 26-i Építőipar 2022 konferencián. Részletekért kattints!Információ és jelentkezés

A társasház összes lakása rendelkezik majd erkéllyel, terasszal vagy a földszinti lakások esetében közvetlen kertkapcsolattal. Az otthonokat klímaberendezéssel szerelik fel, emellett minden lakáshoz egyéni parkolóhely áll rendelkezésre, a parkolást egy felszíni 42 férőhelyes parkoló, illetve egy 257 beállási lehetőséggel ellátott mélygarázs teszi lehetővé. A Budapesti Lakáspiaci Riport legfrissebb adatai szerint a leendő társasház elérhető lakásainak mérete 1 és 4 szoba között változik, melyek ára 1 millió forint körül alakul négyzetméterenként.