https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/05/bayer_logo_white_bg-min.png

SAJTÓSZOBA

2024.02.06. Bayer Construct

Építőipari cég támogatásával valósul meg a Jégpályák Éjszakája

https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2024/02/tn4-hoki.jpg

Erste Liga-címvédő Gyergyói Hoki Klubnak és az utánpótlás-nevelésben jeleskedő Kárpáti Farkasoknak.

Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját - írja a szervező Magyar Jégkorong Szövetség honlapja. Az eseményhez névadó szponzorként csatlakozott a Bayer Construct Zrt.

„A cégcsoportnak szoros kötődése van a jégkoronghoz, hiszen tulajdonosa az Erste Liga-címvédő Gyergyói Hoki Klubnak és az utánpótlás-nevelésben jeleskedő Kárpáti Farkasoknak" - árulta el Balla Frida, a hazai építőiparban meghatározó szerepet betöltő cégcsoport marketingigazgatója. Szavaiból kiderült,

a szombati Jégpályák Éjszakáját megelőzően, délután három órától a Kárpáti Farkasok otthont adó Érdi Jégcsarnokban hazánk egyik legmodernebb létesítményének ötödik születésnapját ünneplik.

Ezért is fontos a magyar cégcsoportnak a Jégpályák Éjszakája

Hozzátette, a cégcsoport közelmúltban elkészült reklámfilmjében is a jégkorongozás és az építkezés közötti párhuzamokra éítettek. "Számos közös pont van a két terület között. Ilyen például a csapatszellem vagy az, hogy mindkét területen megvan mindenkinek a feladata, amelyben ő a legjobb, ezáltal válik az eredmény is egyre jobbá. Ezért is éreztük úgy, hogy illik a cégcsoport profiljához a Jégpályák Éjszakája.

Emellett fontosnak tartják, hogy olyan rendezvények és kezdeményezések mellé álljanak, amelyek a társadalmi felelősségvállalást, a tehetséggondozást és a közösségeket is kiemelten kezelik: "A Jégpályák Éjszakája pedig sok embert mozgat meg és ösztönöz sportolásra” – hangsúlyozta Balla Frida. 


Az eseményhez már 46 jégpálya csatlakozott az egész országból

Az esemény központi helyszíne ismét a Városligeti Műjégpálya lesz, ahol 16 órától 20 óráig, majd 21:30-tól éjjel fél 1-ig lehet korizni. A hangulatról DJ-k gondoskodnak jégdiszkó keretében, emellett pedig a jégkorongozással is meg lehet ismerkedni a különböző aktivitások segítségével, és természetesen a mindenki által kedvelt Csúszka is kilátogat a műjégre. 

Az eseményhez már 46 pálya csatlakozott az egész országból, a többi közt Győrben, Miskolcon, Debrecenben, Ajkán, Algyőn, Balatonfüreden, Békéscsabán, Veszprémben, Zalaegerszegen, Budaörsön, Budakalászon várják azokat, akik önfeledten szórakozva szeretnének korcsolyázni. 

Budapesten is több helyen lehet korizni, így Kőbányán, a II. kerületben, Mátyásföldön, a Budapest Parkban és Soroksáron is. A pályák listája és a részletes programok a Bayer Construct Jégpályák Éjszakája honlapján érhetőek el.

A Jégpályák Éjszakája eseménysorozatot 2016-ban indította el az MJSZ. A 2023-as programot az év szabadidősport-eseményének választották az Év Sportolója Gálán, míg a Sport Forum Hungary rendezvényen tartott Sport Forum Awardson arany minősítéssel díjazták a Mozgás Öröme Díj kategóriában.