https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/05/bayer_logo_white_bg-min.png

SAJTÓSZOBA

2021.08.24. Bayer Construct

Elkészült a Napfény Resort: ötven prémium lakás épült Balatonlelle egyik legszebb vízparti telkén

https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2021/08/015_BAYER_NapfényResort.jpg

Az első családok már be is költöztek a gépesített, berendezett, exkluzív otthonokba

Elkészült a Bayer Construct vállalatcsoport saját fejlesztésében és kivitelezésében megvalósuló, exkluzív kialakítású és minőségű 50 lakásos társasház Balatonlellén, az egykori SZOT-üdülő helyén. A közvetlenül a vízparton fekvő Napfény Resort lakásait a fejlesztő berendezetten, gépesített konyhával, azonnal beköltözhető formában adja át az új tulajdonosoknak. A lakások belsőépítészeti terveit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette. Az energiatakarékos, minőségi anyagokból épült otthonokat modern és innovatív dizájn, illetve letisztult forma- és színvilág jellemzi.

Balatonlellén, exkluzív beruházás keretében kapott új funkciót a város egyik legszebb fekvésű vízparti területe, az egykori SZOT-üdülő. A szocializmus időszakában épült Napfény Hotel helyén, egy minden igényt kielégítő, modern, energiatakarékos 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó felsőkategóriás társasház és hozzá tartozó parkoló épült.

A Napfény Resort a több évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkező, TOP 50-es hazai cég, a Bayer Construct beruházásban valósult meg. A tervezéstől, a kivitelezésen az értékesítésen és üzemeltetésen át a teljes projekt egy kézben összpontosult, ami garantálta a határidőre történő átadást és a minőség megvalósulást.

A két épületrészből álló projekt egyik különlegessége, hogy az A-épületrész földszint plusz hét emeletes magasságával Balatonlelle legmagasabb épülete, természetes örökpanorámával a tóra. Az épület modern és innovatív dizájnt, illetve letisztult forma- és színvilágot kapott. A lakások belsőépítészeti terveit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette, így a kiemelkedő esztétikum garantált.

A projektben a 48 nm-es kétszobás lakásoktól kezdve változatos méretű és elosztású apartmanok kerültek kialakításra, a két épület legfelső szintjén kapnak helyet a penthouse lakások, amelyek között 288 nm-es is akad. Mindegyik lakás rendelkezik terasszal, ahonnan a zavartalan panorámát pontmegfogott üvegkorlátok biztosítják; a szépen parkosított udvar mellett kültéri medence, valamint egy 50 férőhelyes parkoló is épült.

Kivitelezés-technológiai különlegesség, hogy nemcsak Magyarországon, de Közép-Európában is itt vetették be először a betonacél hálós szerkezeti építést. Ennek során a teljes falszerkezet betonacél szerelését kiváltották, így a munkafolyamatoknál szokásos munkaerőállomány felével sikerült kétszeres kivitelezési sebességet produkálni.

Az 50 lakásos társasház elhelyezkedése is kiváló, hiszen a déli parton fekvő Balatonlelle az M7-es autópályának köszönhetően Budapestről mindössze másfél óra alatt megközelíthető. A közel nulla energiaigényű lakásokat a fejlesztő Bayer Property részben berendezetten, felsőkategóriás bútorokkal, Miele gépesített konyhával felszerelve adja át a tulajdonosoknak, így azok rengeteg időt spórolnak, és már az idei szezonban, akár azonnal, egyetlen bőrönddel beköltözhetnek.