https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/05/bayer_logo_white_bg-min.png

SAJTÓSZOBA

2021.04.23. Rényi Luca

Célegyenesben a Bayer Property két exkluzív otthonteremtő fejlesztése

https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/07/591_3_895_2049_balatonlelle_honved_1_kicsi.jpg

A magyar ingatlanfejlesztő vállalat előkészítés és megvalósítás alatt álló projektjei már közel 1500 lakást ölelnek fel.

Befejező fázisába érkezett az újbudai Bikás park mellett épülő VABA Apartments és Balatonlellén, a közvetlenül a vízparton fekvő Napfény Resort építése is. A Bayer Property fejlesztésében és a Bayer Construct kivitelezésében épülő társasházak különlegessége, hogy a leendő tulajdonosok magas színvonalú bútorokkal berendezve vehetik majd át új otthonaikat 2021 második felében. A lakások belsőépítészeti terveit a nemzetközileg elismert LIMA készítette, ráadásul az átadás határideje is garantált, hiszen a projekt minden eleme egy szakértői kézben összpontosul.

Még egy éve sincs, hogy a száz százalékban magyar tulajdonú Bayer Construct vállalatcsoport megalapította a Bayer Property nevű leányvállalatát komplex ingatlanfejlesztési projektek előkészítése és megvalósítása céljából, máris két fejlesztésük is célegyenesbe ért.

A XI. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Bikás park mellett már 80%-os készültséget ért el a Vaba Apartments, ahol 168 lakás és 4.000 m2 irodaterület kerül kialakításra. A Balatonlellén épülő Napfény Resort pedig még ennél is előrehaladottabb állapotban van: az egykori SZOT-üdülő helyén épülő 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó felsőkategóriás társasház és a hozzá tartozó parkoló már 95%-ban készült el, így leendő tulajdonosaik már idén itt élvezhetik majd a nyári szezont.

Az ingatlanfejlesztői piacon egyedülálló módon a két projekt az előzetesen vállalt határidőre valósul meg, ami a Bayer Property mögött álló anyavállalat kivitelezési kapacitásának és egyedi működési modelljének köszönhető.  A Bayer Construct ugyanis az elmúlt 20 évben lépésről lépésre a teljes építőipari-ingatanfejlesztési vertikumra kiterjesztette tevékenységét: a bányászat, az építőipari anyag- és termékgyártás, a tervezés, a generálkivitelezés mind egy kézben összpontosul, és mind az adott fejlesztés minőségi megvalósítását szolgálja.  A vállalatcsoport működésében egyesül a fejlesztői és a kivitelezői érdek, melynek köszönhetően kizárólag kiemelkedő minőségű ingatlanok épülnek.

Modern nagyvárosi élet, zöld környezetben

A XI. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Bikás park mellett, az új kelenföldi városközpont közelében, kiváló közlekedéssel, de mégis zöld környezetben épülő VABA Apartments-ban kiemelkedő minőségű, letisztult és elegáns lakások épülnek, gondosan megálmodott és kidolgozott belsőépítészeti stílusokban. A prémiumbútorokkal berendezett, azonnal beköltözhető lakások belsőépítészeti terveit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette, így a kiemelkedő esztétikum garantált.

vaba_apartment_01_hatul_01

A 168 otthon nem csak „külalakjában” emelkedik majd ki a hétköznapiból, de műszaki tartalom tekintetében is, hiszen a társasház a legmodernebb építőipari technológiákkal készül, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. Ráadásul az alkalmazott csúcstechnológiának köszönhetően a három tornyos ház hat hónap alatt szerkezetkész lett.

vaba_apartments_03_terasz_02_PSv2_02

A VABA Apartments a modern, városi, de a környezet iránt elkötelezett, a mindennapok kényelmét nem feladó családok közege lesz, akik a belváros nyüzsgő zajától távol szeretnének élni, de annak minden kényelmét helyben élvezni. Az Etele Plaza, a Kelenföldi vasútállomás, az 1-es villamos és a 4-esmetró megállója mind könnyen elérhetővé teszik belvárost, a Bikás park szomszédságában pedig a sport, a zöld környezet szerelmesei is megtalálják feltöltődésüket a hétköznapok rohanása után.

vaba_apartments_vilagos_nappalikonyha01

A VABA Apartments azonnal beköltözhető otthonai emellett kiváló befektetési lehetőséget is jelentenek, hiszen a tulajdonosoknak nem kell a bútorozásra, berendezésre se pénzt, se időt fordítaniuk, azonnal kiadhatják a neves egyetemek campusai, illetve irodai munkahelyek közelében fekvő lakásokat, 2021 második felében.

vaba_apartments_vilagos_furdo01

Ráadásul a befektetőknek a kiadással járó gondokat sem kell a vállukra venni, hiszen az itt vásárolt ingatlanok esetében lehetőség lesz arra, hogy a bérleménykiadás-menedzsmenttel kapcsolatos összes feladatot a fejlesztő, Bayer Property intézze.

Már idén nyáron egyetlen bőrönddel beköltözhet exkluzív vízparti otthonába

Balatonlellén, exkluzív beruházás keretében kap új funkciót a város egyik legszebb fekvésű vízparti területe, az egykori SZOT-üdülő. A korábbi Napfény Hotel helyén, egy minden igényt kielégítő, modern, energiatakarékos 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó felsőkategóriás társasház, a pihenni vágyók paradicsoma épül.

BAYER_Utcafront_3_esti_napfeny_resort

A két épületrészből álló projekt egyik különlegessége, hogy az A-épületrész földszint plusz hét emeletes magasságával Balatonlelle legmagasabb épülete, természetes örökpanorámával a tóra. Az épület modern és innovatív dizájnt, illetve letisztult forma- és színvilágot kap. Mindkét épületrész legfelső emeletén különleges penthouse lakások épülnek. A páratlan és zavartalan balatoni kilátást pontmegfogott üvegkorlátok biztosítják az erkélyekről, és természetesen parkosított udvar, kültéri medence, és egy 50 férőhelyes parkoló is épül az otthonokhoz.

bayer_napfeny_Terasz_1

A közel nulla energiaigényű, már a 2021-ben éltebe lépő energetikai követelményeknek is megfelelő otthonok újabb előnye, hogy az új tulajdonsok részben berendezetten, gépesített konyhával, azonnal beköltözhető formában vehetik át otthonaikat, így rengeteg időt, energiát és pénzt spórolva. Ráadásul már idén nyáron egyetlen bőrönddel beköltözhetnek!  

bayer_napfeny_utcafrontvisualization_A

A Bayer Property portfoliójában e két projekt mellett számos egyéb gigaberuházás és komplex, multifunkciós fejlesztés valósul meg: az ingatlanfejlesztő vállalat előkészítés és megvalósítás alatt álló projektjei már közel 1500 lakást ölelnek fel.

A cég vezetését 2020. márciustól Sokorai István vette át, aki ezt megelőzően tíz évig a Colas Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatójaként tevékenykedett, illetve a TriGranit berkeiben olyan városarculati szempontból is meghatározó fejlesztések megálmodásában és kivitelezésében vett részt, mint a budapesti Westend, a Művészetek Palotája, vagy a Nemzeti Színház. A szakember nem pusztán felsővezetőként vállalt munkát a vállalatcsoportban, hanem befektetőként is.