https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/05/bayer_logo_white_bg-min.png

SAJTÓSZOBA

2020.07.21. Rényi Luca

Azonnal beköltözhető, teljesen bútorozott, vízparti otthonok épülnek Balatonlellén

https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/07/591_4_288_2049_balatonlelle_honved_2_kicsi.jpg

Egyetlen bőrönddel beköltözni egy exkluzív nyári otthonba? - Lehetséges!

Néhány óra alatt beköltözne teljesen bútorozott, közvetlenül a vízparton fekvő, elegáns apartmanjába? Nem akar időt és energiát áldozni arra, hogy a nyári otthona is kimagasló esztétikai élményt nyújtson? A Balatonon már a következő szezonban pihenni szeretne, nem az építési törmeléket, és a szakembereket kerülgetni, akik még hetekig dolgoznak azon, hogy valódi otthonná varázsolják a kivitelező által „kulcsrakészen” átadott lakását? Szeretné Balatonlelle legmagasabb épületéről élvezni a páratlan panorámát? Akkor, Ön a Napfény Resort-ot keresi!

Le a balatoni retróval!

Balatonlellén, exkluzív beruházás keretében kap új funkciót a város egyik legszebb fekvésű vízparti területe, az egykori SZOT-üdülő. A szocializmus időszakában épült Napfény Hotel helyén, egy minden igényt kielégítő, modern, energiatakarékos 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó felsőkategóriás társasház épül.

Az egykori retró üdülőből, már csak a név emlékezet a múltra, íme a jelenleg már szerkezetkész Napfény Resort külső látványterve:

kép_1

A fejlesztés mindenben passzol a Balaton-part megújítását célzó átfogó fejlesztési szándéknak, miszerint a magyar tenger egy európai színvonalú nyaralóhely, ami bármely más, fejlett ország tópartjával felveszi a versenyt.

A két épületrészből álló projekt egyik különlegessége, hogy az A-épületrész földszint plusz hét emeletes magasságával Balatonlelle legmagasabb épülete, természetes örökpanorámával a tóra. Az épület modern és innovatív dizájnt, illetve letisztult forma- és színvilágot kap. Mindkét épületrész legfelső emeletén különleges penthouse lakások kapnak helyet, ahonnan a kilátás így fog kinézni:

kép_2

Pár óra alatt beköltözhet!

A közel nulla energiaigényű, már a 2021-ben éltebe lépő energetikai követelményeknek is megfelelő otthonok újabb előnye, hogy a Napfény Resort fejlesztését és kivitelezését is a Bayer Construct vállalatcsoport végzi. Hogy ez miért jó? Több okból is!

kép_3

Kényelmes. A magyar tulajdonban lévő cég egy teljesen új, hazánkban eddig nem igazán ismert modellt alkalmaz az általa fejlesztett, kivitelezett és értékesített projektjeinél. Méghozzá azt, hogy teljesen berendezetten, gépesített konyhával, azonnal beköltözhető formában adja át az otthonokat az új tulajdonosoknak, így azok rengeteg időt, energiát és pénzt spórolnak. A lakások belsőépítészeti terveit ráadásul a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette, így a kiemelkedő esztétikum garantált. És ezzel még nincs vége, hiszen a Bayer Construct cégcsoport hosszútávon vállalja a társasház közös képviseletét, karbantartását, illetve üzemeltetését is.  

Biztonságos. A Napfény Resort a több évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkező Bayer Construct beruházásban valósul meg: a tervezéstől, a kivitelezésen az értékesítésen és üzemeltetésen át a teljes projekt egy kézben összpontosul, ami kiemelt biztonságot, és minőségi, megvalósulási garanciát jelent.

Minőségi. Kifinomult külső és belső, mégis letisztultság, funkcionalitás jellemzi a projektet. A Bayer Construct számára a kivitelezésnél is a minőség az első, ezért az itt épülő otthonok felsőkategóriát képviselnek középkategóriás áron. A cégcsoport minőségi anyagokkal, hidegburkolatokkal, Geberit, Duravit, Hansgrohe szaniterekkel, különösen légzáró nyílászárókkal dolgzozik az építkezésen. A páratlan balatoni kilátást pontmegfogott üvegkorlátok biztosítják az erkélyekről, és természetesen parkosított udvar, kültéri medence, és egy 50 férőhelyes parkoló is épül az otthonokhoz.

Jó jó, de mennyi az annyi, és mikor készül el?

Az azonnal beköltözhető otthonokat jövő év első felétől vehetik majd át szerencsés tulajdonosaik, de előzetesen már idén augusztustól regisztrálhatnak az érdeklődők.

A Napfény Resort-ban megvásárolható otthonok az újlakás-piacot alapjaiban felforgató, kiemelkedően jó ár-érték arányt képviselnek. Hogy pontosan mennyire?

Érdeklődjön az ertekesites@napfenyresort.hu email címen, és ha jól dönt, Önnek tényleg csak a kulcsot kell elfordítani a zárban, hogy beléphessen új életébe!

kép_4
kép_5
kép_6
kép_7

Napfény Resort

ertekesites@napfenyresort.hu

8638 Balatonlelle Honvéd utca 72.