https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2020/05/bayer_logo_white_bg-min.png

SAJTÓSZOBA

2024.06.25. Bayer Construct

Akcióval fordítana a negatív piaci helyzeten Zugló új ékköve

https://bayerconstruct.hu/wp-content/uploads/2024/06/ZENIT-2024.06.-Drón-0023-scaled.jpg

Nem a legszebb időszakát éli az újlakás-piac, így az egyik legnagyobb magyarországi beruházó akcióval várja vásárlóit legújabb projektjénél. Energiahatékony, modern otthonokat kínálnak a budapesti átlagár alatt.Idén nyáron a Bayer Construct és a Bayer Property két kiemelkedő projektjében, a Zuglói Zenit Residence by Bayer és az Újbudai Elite Park fejlesztéseiben több száz új lakás kerül majd átadásra. A cégcsoport magas színvonalú, élhető lakókörnyezet megteremtésével kíván hozzájárulni a fővárosi lakásállomány bővítéséhez.

Zenit Residence by Bayer – 168 lakás

Nyári meglepetésakció is indul a projekt keretében. Az akció során AZ ELSŐ 30 VÁSÁRLÓ KEDVEZMÉNYES 1,2 MILLIÓ FORINTOS NÉGYZETMÉTERÁRON JUTHAT ÚJ OTTHONÁHOZ. AZ AKCIÓ A KIJELÖLT 30 LAKÁSRA ÉRVÉNYES– mondta Balla Ákos, a Bayer Property értékesítési igazgatója.

A szakember szerint azért szükséges az akció, mert AZ ÚJ LAKÁS PIAC NEM A LEGSZEBB IDŐSZAKÁT ÉLO. A FŐVÁROS ÚJ LAKÁSOK ÁTLAGOS NÉGYZETMÉTERÁRAI 1,7 MILLIÓ FORINT KÖRÜL MZONAK. EZ PEDIG TÚLLÉPI A MEGFIZETHETŐSÉG HATÁRÁT AZ INFLÁCIÓS, RECESSZIÓS GAZDASÁGI IDŐSZAKOT NYÖGŐ MAGYAR LAKOSSÁG SZÁMÁRA.

A Zuglói Zenit Residence projekt egy új városrészi ingatlanfejlesztés része, amelynek keretében 168 új lakás kerül átadásra. A fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítottak rá, hogy az épületek modern formái illeszkedjenek Zugló környezetébe, miközben korszerű, energiatakarékos megoldásokat alkalmaztak. A projekt különlegessége, hogy a létesítmény energiahatékonyságát a geotermikus energia biztosítja, ez az alapja a fűtési és melegvíz-előállító rendszernek. A lakások változatos méretűek és elrendezésűek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő otthont. A projekt számos közösségi teret kínál – például játszóterek, közösségi kert – amelyek a lakók kényelmét szolgálják.

A komplex projekt fejlesztése során több zöldfelülettel és új közlekedési rendszerrel alakul át a XIV. kerület egyik központi része, a Bosnyák tér környéke és a Csömöri út.

Újbudai Elite Park – 464 lakás

Az Újbudai Elite Park projekt során 464 új lakás kerül átadásra idén nyáron. Az Elite Park modern, színes építészeti megoldásai és magas minőségű anyaghasználata garantálja a kényelmes és modern életstílust. A projekt keretében épülő két, földszint plusz 9 emeletes épület kivitelezése egyszerre valósul meg a saroktelken, melynek telekhatára a Budafoki út, másik oldalhatára pedig a Barázda utca.

Az új épületek A+ energetikai besorolásúak, így a fenntarthatóság és az alacsony rezsiköltségek is biztosítottak. A lakópark közös terei közé tartozik a játszótér és a közös kert, ezek mind a lakók kényelmét és kikapcsolódását szolgálják.

A NAGYOBB, 2–4 HÁLÓSZOBÁS LAKÁSOK A CSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE IS ALKALMASAK.

Az új lakások nemcsak a kényelmes otthonteremtést biztosítják, hanem hosszú távon is értékálló befektetési lehetőséget nyújtanak. Célunk, hogy hozzájáruljunk Budapest városképének modernizálásához és a lakók életminőségének javításához” – közölte Balla Ákos.